Χτένισε τα μαλλιά σου σωστά!

Χτένισε τα μαλλιά σου σωστά!

Ακούγεται τόσο απλό. Είναι κάτι που όλοι μας κάνουμε αυθόρμητα από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Το κάνουμε, όμως, τόσο σωστά όσο νομίζουμε; Μάλιστα, όποτε αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα με τα μαλλιά μας (λιπαρά, άτονα, ηλεκτρισμένα μαλλιά κ.ά) τείνουμε να αλλάζουμε τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιούμε, χωρίς να σκεφτούμε ότι η λύση μπορεί να είναι πιο απλή!

Άλλαξε τον τρόπο που χτενίζεις τα μαλλιά σου!

  1. Υπάρχει ο μύθος ότι το σωστό είναι να χτενίζουμε τα μαλλιά μας συχνά και δυνατά από τις ρίζες ως τις άκρες. Λάθος! Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στη δομή της τρίχας. Όσο λιγότερο και όσο πιο σωστά βουρτσίζεις τα μαλλιά σου, τόσο πιο υγιή και λαμπερά θα δείχνουν και θα είναι. Να θυμάσαι πρώτα να ξεμπερδεύεις τις άκρες των μαλλιών σου – εκεί είναι που δημιουργούνται οι κόμποι – και σταδιακά να  προχωράς προς τις ρίζες.
  2. Ανάλογη σημασία έχει η επιλογή της σωστής βούρτσας, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα της τρίχας, αλλά και με το αν τα μαλλιά είναι στεγνά ή βρεγμένα.

Σε στεγνά μαλλιά:

-Αν η τρίχα σου είναι λεπτή,  διάλεξε μία βούρτσα με φυσική τρίχα ή μια απλή χνουδωτή βούρτσα.

-Αν έχεις κανονική ή χοντρή τρίχα, τότε μία βούρτσα που συνδυάζει φυσικές και συνθετικές τρίχες είναι ό,τι πιο κατάλληλο για την περιποίησή σου.

Σε βρεγμένα μαλλιά:

-Όταν έχεις λούσει τα μαλλιά σου και θέλεις να τα χτενίσεις, χρειάζεσαι μία βούρτσα που δεν σπάει και δεν τραυματίζει την τρίχα. Ένα τέτοιο προϊόν είναι η ikoo brush. Η ikoo brush, ένα από τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το My Hair Salon, αποτελείται από ειδικά, εύκαμπτα δοντάκια που κρατάνε με ελαστικότητα, άλλα σφιχτά, τα μαλλιά και τα ξεμπερδεύουν με απαλότητα.

Αν, λοιπόν, το σωστό βούρτσισμα αρκεί για να μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τι θα έλεγες να αγγίξουμε την τελειότητα;

Δοκίμασε να απλώσεις λίγες σταγόνες λάδι ενυδάτωσης, πριν βουρτσίσεις τα μαλλιά σου. Στο My Hair Salon θα βρείς εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών για εσένα. Το Μythic Οil της L’ OREAL με το σαγηνευτικό άρωμα και το Elixir της Kerastase προσφέρουν την απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα στα μαλλιά σου! Θα τα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείς συμβουλές αποκλειστικά για σένα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Αν βρίσκεις αυτό το άρθρο χρήσιμο μοιράσου το με τους φίλους σου.

(+30) 26410 47956

Δ. Στάικου 1, Αγρίνιο